Udtalelser

Mere energi og lethed

Under behandlingen så jeg blåt lys og efterfølgende følte jeg mig mere energisk og at ting lettere gik som jeg ønskede det. Den følelse varede mindst 3-4 måneder. Det er en meget behagelig behandling og jeg er så glad for det.
Inger Andersson
(Inger fik i denne sammenhæng blot en enkelt behandling)

En meget dyb, blød og stærk følelse af at blive taget vare på og styrket.
Miriam
Efter behandlingen sagde hun at hun følte sig næret og glad i aktivitet

Mindre smerter, større glæde

Jeg havde ret mange smerte i højre arm før behandlingerne, men det blev mindre lidt efter lidt. Et stykke tid følte jeg det som om der var lys i kroppen. En smuk oplevelse. Jeg tror jeg sov hen mod slutningen af behandlingen, og jeg var mere glad bagefter.
OF

Lindring og styrke

Nogle ædelsten fortæller mig at de elsker mig og ønsker at hjælpe mig.
Den stærkeste erfaring var på tredie dagen:
Jeg ser for mit indre blik en stor smuk diamant svæve over min krop. Den renser, renser rundt omkring og giver megen energi. Jeg kan høre toner, jeg ser en trekant. Jeg hører ordene: Jeg er et med den ene, den ene, den ene….
I mit hjerte føler jeg stor taknemlighed, det er som en intiering. Jeg føler som om hele min krop er krystaliseret. Jeg har fred med mig selv.
AK

Understøttelse af Transcendental Meditations programmet

Lå i en tilstand af ro og lethed og varme under behandlingen. Gennem de seneste år er jeg gradvist faldet af på aftenprogrammet men i dag kom jeg sandelig igang med en dyb runde.
Under anden behandling var der reaktioner rundt omkring i kroppen som om den blev levende. Den hovedpine jeg havde lettede og om aftenen oplevede jeg en dejlig lykketilstand.
BR

På trediedagen sagde BR: Det var det fineste og dybeste morgenprogram i mange år med afsluttende Yogisk flyvning og lykkefølelse.

Jeg sov dybt og følte mig glad og tilfreds bagefter. Meditationerne har været dybere.
Jenny

En blød, afklaret meget subtil følelse af at leve i nuet.
FH

Efter 3 behandlinger føles hele kroppen mere afslappet og ikke anspændt.
Liz

Liz har sclerose og lider af smerter i nakke og led.

Kerstin kom til en enkelt behandling og bemærkede umiddelbart derefter at hendes syn var blevet klarere og mere fokuseret. Hun skrev et par dage senere: Jeg vil gerne fortælle dig, at mit syn stadig er skarpt som aldrig før, jeg leverede en sjælden kamp på badmintonbanen, hvor jeg tæskede dem alle sammen, fordi jeg kunne fokusere på bolden uden anstrengelse.
Det kunne mine kollegaer ikke undgå at bemærke, så jeg fortalte selvfølgeligt hvad jeg havde været udsat for 😉
Ellers var usædvanlig træt om aftenen og har sovet som en sten, men det hører jo med i processen.
Jeg bruger selvfølgeligt salven og så er jeg spændt på om der dukker andet op…

Dybtgående erfaring af balance og stabilitet

Jeg havde min første Ædelstenslysterapi behandling 18. november 2014. Teste-proceduren var en fuldstænding overvældende oplevelse for mig. Ædelstenene kommunikerede ekstremt klart og på et meget, meget dybt plan af min bevidsthed – og jeg gætter på også det ubevidste plan. En af stenene fik mig til at smile, en anden gjorde mig tryg. Min krop reagerede meget stærkt på en tredie og jeg kunne slet ikke lide den. Og endnu en gav en dejlig følelse som på en behagelig måde skabte balance mellem alting og derefter begyndte at helbrede på en meget blid, men effektiv måde. Jeg siger bare, det var mit livs trip! Jeg havde aldrig hørt om denne behandlingsform og vidste ikke noget om det og havde derfor ingen forventninger overhovedet.
Jeg har prøvet mange forskellige måder til helbredelse siden jeg blev meget syg fra uopdaget borelia kort tid efter jeg fødte min søn i 2009. Før dette havde jeg også haft piskesmæld fra en sneboard ulykke, hypothereosis, depressioner, mere og mere migræne, malaria – ikke særlig slemt, efter en lang rejse i Central-Afrika – og en myriade af andre, underlige symptomer. Jeg var fejlagtigt diagnosticeret manoi-depressiv i 2003, en diagnose der blev ændret i 2006, så blev jeg diagnosticeret med ADD (sandsynligvis forårsaget af borrelia) og nu venter jeg på at neurologerne finder ud af om jeg har Kronisk trætheds syndrom eller ej.
Jeg har kroniske smerter, søvnbesvær, fordøjelses problemer og følelses- forstyrrelser som ofte kræver at jeg går med stok fordi jeg ikke kan gå lige og se klart; min venstre side er ofte lam fra top til fod. Jeg har forsøgt at have et arbejde men blev nødt til at sige op eftersom mit helbred er så ustabilt. Da jeg blev diagnosticeret med borrealia fik jeg to kure med kraftig penicillin som kun havde en effekt når jeg tog den – fx kunne jeg gå lige. Efter det har jeg prøvet alt fra kranio sakral til akupunktur i kombination med urtemedicin m.m.m. Jeg er vant til at først at få det bedre og at det så bliver værre igen, så jeg kan ikke helt lade mig selv tro de fantastiske resultater af ædelstenene.

Indtil videre føler jeg at Ædelstenslysterapi ser ud at at være den mest intelligente behandlingsform eftersom den ser ud til at kommunikere med clienten på en meget dyb og forfinet måde og den skader ikke kroppen på nogensomhelst måde. Jeg har naturligvis forskellige reaktioner på behandlingen men de er anderledes end jeg er vant til. Dette giver mig en følelse af at vi taler om en naturlig process som ikke vil give bagslag på samme måde som kroppen kan reagere på noget som påtvinges den. Det er på alle måder en af de mest cool oplevelser jeg har haft i mit liv udover at føde min søn og hvad det har bragt med sig.

Efter den første behandling ville jeg bare sove. Jeg havde mulighed for at hvile i et godt stykke tid og bagefter gik jeg en lille tur. Hjemme hvilede jeg så meget som det var muligt. Jeg kunne ikke sove og var meget sulten; var nødt til at stå op og spise.
Den anden dag i behandlingsforløbet følte jeg mig lidt træt og også overvældet. Jeg faldt i en meget dyb søvn og hvilede til jeg naturligt vågnede op.
Den næste dag vågnede jeg med en frossen skulder, men kunne gå uden stok!!
Om morgenen gik jeg til min fysioterapeut som hjalp mig med det der foregik i nakke og skulder. I metroen hjem blev jeg pludselig klar over at jeg kunne gå igennem vognen mens den kørte uden støtte og sidde ned uden at føle jeg var 100 år gammel, bange for at falde eller støde ind i nogen. Det var fantastisk! Det er flere år siden jeg har følt mig normal på denne måde. Jeg følte mig også meget mere i balance og glad.
Under den del af behandlingen, hvor ædelstenene bliver testet, tror jeg, jeg følte ædelstenenes effekt og intelligens på et mere subtilt plan. Jeg kan huske der var en udtalt formindskelse af smerte. Kroniske smerter. Smerter jeg end ikke var klar over før de forsvandt. Jeg havde mere energi og faldt ikke i søvn under behandlingen og kunne derfor gå videre til min aromakonsultation. Efter et stykke tid med aroma olierne følte jeg en tung træthed som om kroppen arbejdede hårdt for at helbrede sig selv. Hjemme igen føltes det som om min hjerne var ved at helbrede sig selv og at min venstre side arbejdede rigtig, rigtig hårdt.
Den sidste dag i behandlingsforløbet følge jeg mig ret træt. Jeg kan huske at en af ædelstenene fortalte mig at jeg var nødt til at sove, rigtig sove for at kunne blive helbredt. Det fik mig til at slappe af på sådan en god måde at jeg ønsker jeg kunne føle på denne måde hver nat. En anden sten begyndte at sende signaler til min hjerne som elektricitet og bevægede sig så til nakke og rygrad. Den ønskede at hjælpe centralnervesystemet. Endnu en ædelsten arbejdede længe på min højre fod. Jeg har en masse smerter i benet og stenen kæmpede et stykke tid. Endnu en sten gik omkring som en altmuligmand og min krop var det hus han skulle reparere. Han var lidt utilfreds med at så mange ting ikke var blevet taget vare på.
Efter behandlingen var jeg meget træt, men glad. Helbredelses-processen er virkelig gået igang og i godt tempo. Nu behandler jeg mig selv med Ædelstens-salverne og aromaterapi, sammen med den urtemedicin jeg fik anbefalet for en måned siden. I øjeblikket er jeg træt og har mange smerter, men det er meget anderledes og jeg er meget, meget taknemmelig for denne erfaring. Det har givet mig en fuldstænding ny og sand oplevelse af mine omgivelser og jeg føler mig fuldstænding overbevist om at dette kan give mig helbredelse udover mine vildeste fantasier, blot jeg holder sindet åbent og tuner ind på helbredelsesprocessen. Sidste uge ville jeg aldrig have kunnet sidde ned og skrive dette, da jeg også er meget sensitiv overfor elektricitet og stråling.
Mange tak til Joachim Roller for at have udviklet Ædelstenslysterapien.
I taknemmelighed.
SL
Et par uger senere rapporterede Sara at de stærke migræner hun normalt har i forbindelse med menstruation denne gang helt var udeblevet. Hun tilføjede:
Det var fantastiskt at opleve at den sociale angst jeg har haft i årevis er fuldstændig forsvundet. Og jeg elsker ædelstens-salverne, det er så fantastisk, perlen får mig bare til at smile.
Sara